Op de deurmat gevallen...

06.08.2021

Beste Lezers,

Afgelopen vrijdag is op mijn deurmat gevallen mijn allereerste kinderboek "het vriendelijke wezentje Bellybutts, het Ei van Belly. Zo trots als een pauw dat ik ben op mijn eigen creatie van illustraties en verhaallijn over dit vriendelijke wezentje.

Met veel passie en plezier eraan gewerkt de afgelopen maanden en nu in mijn handen het allereerste exemplaar dat vanaf komende vrijdag 13 augustus bij de boekhandel te verkrijgen is.

Nu maar hopen dat dit kleine wezentje de harten gaat veroveren van de kleintjes. Daar doe je het uiteindelijk toch voor.
Het is een voorleesboekje met leuke illustraties voor de kleintjes van 3 tot en met 8 jaar.

Ik ben druk bezig met de promotie rondom mijn boek via facebook, mijn eigen website EjhayA.nl en de website van Bellybutts.nl.

De flaptekst... "Een groot gekleurd Ei, ontdekt in een woestijn, valt van een vrachtwagen en op het moment dat het te hulp wordt geschoten door een groepje sterke mieren begint er een lang en spannend avontuur. Een avontuur vol van verschillende korte ontmoetingen met sterke daadkracht wat zich allemaal afspeelt ter land ter zee en in de lucht. Onmogelijke situaties waar het Ei zich uit moet weten te redden... of dat uiteindelijk allemaal zal lukken weet alleen Bellybutts, het vriendelijke wezentje."

Vanaf komende vrijdag kan ik alleen maar zeggen veel (voor)leesplezier aan de kleintjes.

EjhayA


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Op de deurmat gevallen...

Vanaf vandaag verkrijgbaar

Het eerste gedrukte exemplaar in handen

De Releasedatum is bekend!

2e Manuscript aangeboden

Het is feest.....