Mijn debuut als schrijver van een kinderboek

14.07.2021

Beste Lezers,

Welkom op mijn allereerste blog via uitgever boekscout.

Ik had nooit kunnen bedenken dat ik een contract zou binnenhalen om mijn eerste boek te mogen schrijven en te illustreren. Ik ben altijd al een creatieveling geweest wat o.a. tekenen betreft en op school behaalde ik voor dit vak hoge cijfers. In mijn jongere jaren wel eens meegedaan met creatieve wedstrijden en dan won ik wel eens wat en daar bleef het dan bij. Uiteindelijk toch maar een beroep als financieel medewerker gekozen.
Maar nu, 25 jaar later, komt toch die bevestiging voor mij in de beoordeling van boekscout over mijn eerste manuscript nog wel. Met mijn eigen illustraties en verhaallijn kan ik de harten van kleine kinderen gaan veroveren in de hoofdpersoon van Bellybutts, het vriendelijke wezentje.

Vandaag heb ik bericht gekregen dat stap 1 en 2 in het productieproces (het goedkeuren van de inhoudelijke tekst en illustraties van mijn manuscript) allemaal is gelukt en dat de afdeling vormgeving nu met het binnenwerk en de cover aan de slag gaat. In de tussentijd zal er nog wel contact worden gelegd om beslissingen te nemen over de cover, juiste kleuren en lay-out van het uiteindelijke boek.

Mogelijk dat al over 4 weken de presentatie zal zijn van het 1ste deel van mijn debuut kinderboek "Het vriendelijke wezentje Bellybutts".

Ik blijf het spannend vinden.

Tot de volgende blog.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn debuut als schrijver van een kinderboek

Vanaf vandaag verkrijgbaar

Het eerste gedrukte exemplaar in handen

De Releasedatum is bekend!

2e Manuscript aangeboden

Het is feest.....